Παροχές

Παροχές
Το κομμωτήριό μας είναι από τα πιο σύγχρονα και οργανωμένα καταστήματα… Συνδυάζουμε την απλότητα και την μίνιμαλ ατμόσφαιρα, με τα εξαιρετικά κουρέματα  για όλη την οικογένεια…


Χτενίσματα  που συνδυάζονται  ανάλογα με τον τύπο σας, την περίσταση και τον χώρο που θα παραβρίσκεστε…


Χρωματισμούς για όλους τους τύπους μαλλιών, με τις υπέροχες  βαφές και αποχρωματισμούς, που φιλοξένει το βαφείο μας, για να φαίνεστε νεότερη με μεταξένια μαλλιά γεμάτα υγεία.


Ας αναφερθούμε στα extensions μας με μια μόνο λέξη… απίστευτα!! Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μεταμορφώνεστε με επιμήκυνση των μαλλιών σας και εξαιρετικό όγκο, που ακόμα και το πιο έμπειρο μάτι δεν αντιλαμβάνεται. Σε προσιτές τιμές και στα χρώματα της αρεσκείας σας.


Και φυσικά δεν ξεχνάμε το πρόσωπό σας! Στο κομμωτήριό μας προσφέρουμε μακιγιάζ απλό και βραδινό για να είστε πάντα εντυπωσιακές και λαμπερές!


Αναλαμβάνουμε τη δικό σας νυφικό χτένισμα, μακιγιάζ και ολοκληρωμένο Styling για να ξεχωρίζετε στην ονειρεμένη μέρα του γάμου σας!!


Και οι τιμές μας μοναδικές… Συμμεριζόμενοι την οικονομική κρίση που επικρατεί, εμείς φροντίζουμε να είμαστε πάντα ένας χώρος που να μπορεί να φιλοξενεί όλους εσάς…